Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Ongeval A12 Dode En Twee Gewonden Bij Ernstig Ongeluk


Ongeval A12

Ongeval A12: dode en twee gewonden bij ernstig ongeluk

Dodelijk ongeval

Bij een ernstig ongeval op de A12 bij Reeuwijk is dinsdagmiddag een persoon om het leven gekomen. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog onduidelijk. Vermoedelijk zijn drie voertuigen bij het ongeval betrokken.

Twee gewonden

Naast het dodelijke slachtoffer zijn er ook twee gewonden gevallen. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De A12 is tussen Woerden en Reeuwijk afgesloten voor verkeer.

Omleiding

Verkeer van Utrecht naar Den Haag wordt omgeleid via de A2 en de A4. Verkeer van Den Haag naar Utrecht wordt omgeleid via de A4 en de A27. De afsluiting zal naar verwachting nog enkele uren duren.

Vertraging

Door het ongeval is er veel vertraging op de A12 en omliggende wegen. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om de omgeving te vermijden of rekening te houden met extra reistijd.

Hulpdiensten massaal uitgerukt

Bij het ongeval zijn meerdere hulpdiensten massaal uitgerukt, waaronder ambulances, brandweer en politie. Ook is een traumahelikopter geland.

Onderzoek

De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk zijn drie voertuigen bij het ongeval betrokken, maar dit moet nog worden bevestigd.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Mensen die iets hebben gezien of gehoord, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Contactgegevens

Contactgegevens van de politie: - Telefoonnummer: 0900-8844 - E-mailadres: politie.gelderland-midden@politie.nl

Officiële berichtgeving

Voor officiële berichtgeving over het ongeval kunt u terecht bij de website van de politie: https://www.politie.nl/nieuws/2023/februari/07/dodelijk-ongeval-op-de-a12-bij-reeuwijk

Conclusie

Het dodelijke ongeval op de A12 bij Reeuwijk is een tragische gebeurtenis. De exacte toedracht van het ongeval is nog niet bekend, maar de verkeerspolitie doet onderzoek. We wensen de nabestaanden van het slachtoffer veel sterkte toe en hopen dat de gewonden snel herstellen.


Comments